您所在的位置: 首页??|??英语四级??|??冲刺四级全真模拟听力题(01-B)

冲刺四级全真模拟听力题(01-B)

金老师
6年从业经验

免费hg开户网站|首页咨询表 (趣考不是hg开户网站|首页中介,能给你客观建议!)

联系老师

Passage TwoQuestions 29 to 31 are based you have just heard.29. [A] The games shouldn’t be held in Salt Lake City.[B] The games have met their environmental goals.[C] The games did little to protect the environment. [D] The games have caused lasting da*ges to the area.

30. [A] Sports competition. [B] Cultural exchange.[C] Economic development. [D] Environmental protection.

31. [A] Building ski jumps farther away from the city.[B] Developing better public transportation in the city.[C] Planting more trees around the fields.[D] Promoting the use of cleaner energy.

Questions 32 to 35 are based you have just heard.   32. [A] Diet. [B] Weight control.   [C] Aerobic exercise. [D] Eating habits and exercise.   

33. [A] Nuts. [B] Sugar.   [C] Vegetable oil. [D] Dairy products.   

34. [A] Forty or fifty minutes of exercise once a week.   [B] Twenty or thirty minutes of exercise every day.   [C] Fifteen or twenty minutes of exercise five days a week.  [D] Thirty or forty minutes of exercise three or four days a week.   

35. [A] Carbohydrates. [B] Indirect fat.   [C] Body fluid. [D] Fat.   

答案和解析:Section B   Passage One   When you turn on the radio, you hear an advertisement. When you watch television, you hear and see an advertisement. If you turn the pages of a newspaper or *gazine, again you find an advertisement. If you walk down the street, you see one advertising board after another. All day, every day, people who want to sell you something competent to catch your attention. As a result, advertisements are almost everywhere. In the West, advertisements are the fuel that *kes *ss media work. The government does not give money to *ss media such as TV stations, newspapers, *gazines and radio stations. They are all owned privately. So money come from? From advertisements. Without advertisements, there would not be these private businesses.  Have you ever asked yourself what advertising is? Through the years, people have given different answers to the question. For some time it was felt that advertising was a means of “keeping your name before the public.” And some people thought that advertising was “truth well told.” Now more and more people describe it in this way: Advertising is the paid, nonpersonal, and usually persuasive description of goods, services and ideas through various media.   All advertisements try to *ke people believe that the product, idea, or service advertised can do well to them. Advertisements exist everywhere in our lives.   Questions 26 to 28 are based you have just heard.   26. What is the passage *inly about?   【解析】选[D]。这篇材料开篇就提到了广播、电视、报纸上的广告(advertisement),随后讲了广告的定义,结存在,这表明本篇 讲的是广告的繁荣发展,故选项[D]符合题意。  27. What’s the financial source of the privately owned *ss media?   【解析】选[C]。选项[C]符合题意,依据是So moneycome from? From advertisements。  28. According to the passage, what is one of the features of advertisements?   【解析】选[B]。选项[B] 符合题意,依据是Advertising is the paid, nonpersonal, and usually persuasive description of goods, services and ideas through various media。convincing是persuasive的同义转述,意为*king you believe that something is true or right,即“使相信,使确认”。 Passage Two   Officials at the Olympic Games taking place in Salt Lake City, Utah, say they have met their environmental goals. However, environmental groups say the Salt Lake Olympic Games have done per*nent harm to the area. Protection of the environment is now officially one of the three goals of the Olympic movement. The other two goals are sports and culture. Today, *ny cities seeking to hold the Olympic Games promise to offer greater protection for the environment. However, an environmental group says that the Salt Lake Olympic Committee *ke promises that it has not kept. For example, activists criticize ski jumps that were built into the sides of the mountains. They also criticize the officials for permitting trees to be cut down and new roads built for the Olympic Games. They said better public transportation is needed to help decrease air pollution during the Games. And they said not enough has been done to reduce energy use. Lawyers say the Olympics are being used as an excuse to permit development that nor*lly would be unacceptable under the current environmental laws.   Questions 29 to 31 are based you have just heard.   29. What do the environmental groups think of the Salt Lake Olympic Games?   【解析】[D]。在听录音之前,预览四个选项可知本文可能谈论的是The games与environment的问题。原文中环境组织的意见,however,...have done per*nent harm to the area,故选[D]。   30. Which is not a goal of the Olympic movement?   【解析】[C]。四个选项均为含有积极色彩的名词短语,需要在听的过程中留意和它们有关的信息。   31. According to the environmental groups what is needed to decrease airpollution during the Games? 【解析】[B]。预读选项可以推测此题考查的是保护环境的行为,需要留意文中有关这些行为的细节。 Passage Three   Diet, *t, *t! It gets to be a constant battle for *ny of us to stay fit and healthy. But *ts don’t always allow us to learn new eating habits, improve our self-i*ge, or *ke lifestyle changes. Developing good eating habits and proper exercise is a per*nent issue. And it’s the *in topic of this workshop.   In order to keep a healthy *t and minimize the risk of disease, it’s essential to eat a *t that consists of low fat foods and to *ximize energy with carbohydrates. Beef, nuts, oils, and most dairy products are rich in fat, so you should eat less of those; while pastry, rice, potatoes, and bread contain almost no fat and are a high energy source of complex carbohydrates. You know that *ny food *nufactures use sugar to *ke low fat or fat free foods taste good, but don’t worry too much about that. You don’t necessarily “get fat” by eating sugar, since sugar is an indirect fat. When you exercise, carbohydrates are the first calories to burn, if you want to burn off fat, it’s good to do some sort of aerobic exercise such as biking, swimming, running, or fast walking. But you have to keep doing this exercise for at least twenty minutes because it takes about that long before we start to burn fat. And then the effect of burning fat decreases after forty-five minutes of exercise. So if you do some sort of aerobic exercise for three to four days a week for about thirty to forty minutes, you’ll have an affective schedule for reducing weight.Questions 32 to 35 are based you have just heard.   32. What is the *in topic of this talk?   【解析】选[D]。在听录音之前,预览选项可知本文与饮食习惯和锻炼有关。   33. According to the speaker, which will burn most quickly with exercise?   【解析】选[B]。预读选项可知此题询问有关食物种类的细节,听的过程中需要留意对它们的描述。本题答案依据为When you exercise, cabohydrates are the first calories to burn, 根据常识sugar正是碳水化合物的一种,故选[B]。   34. According to the speaker, what is the most effective exercise time schedule for reducing weight?   【解析】选[D]。预读选项可知此题询问的有关锻炼的时间安排。注意,只要抓住three to four days a week这个关键信息就可以了。   35. What does the speaker say is burned at the beginning of exercise?   【解析】选[A]。预读选项可知此题询问的有关食物营养成分的细节。注意,Carbohydrates的意思是“碳水化合物”。请翻到下一页,继续答题。

(免费推荐hg开户网站|首页中介/审核hg开户网站|首页方案/获取权威hg开户网站|首页资料等)
趣考不是hg开户网站|首页中介,我们作为监督平台,搜集最真实有效的信息,给予你最客观公正的建议,帮您辨别hg开户网站|首页中介为您提供咨询信息。

培训课程价格查询表

培训课程费用实时了解,把钱花在刀刃上!

提交成功

感谢您的信任,我们将第一时间与您取得联系,请保持手机畅通,祝好!

出国hg开户网站|首页